Влакно за риболов, морско флорокарбон, монофилно влакно, плетено, поводи за щука, повод за сом, жилка за мач, конец за шаран, шаранджйиски месини

Влакна

Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Покажи:
Влакно за поводи Okon 30 м.
Влакно за поводи Okon 30 м. Меко Яп...
3,00 лева
Влакно за риболов - CAMOU 1000 м.
Влакно за риболов - CAMOU 1000 м. Кам...
16,90 лева