Риболовен магазин ORCA се управлява от фирма "ОРКАРП" ЕООД, със седалище България, гр. София, ж.к. Сухата река бл. 30, вх. Д, 0877815628, orka1@abv.bg, ЕИК 205142144

Дейноста ни започва през 2001 г. с отварянето на първият ни риболовен магазин. След развиване на търговия на дребно в рамките на няколко години, започнахме да се занимаваме с внос и търговия на едро и дребно с риболовни принадлежности. Официални вносители сме на марките "ORCA", "SEILOR" и "YOUHE".

Предлаганите от нас стоки са:

  • Въдици за риболов, шаранджийски пръчки, телескопи за риболов, директни телескопи - камшик, мачове, фидери, телекарп, телемач, болонези, въдици за спинингов риболов, макари за риболов, байтрънъри, мачови макари, кепове, столове за риболов, живарници, влакна, куки, царевица за риболов, кускус, жито, тежести, калъфи за въдици, раници, куфари за риболовни принадлежности, аксесоари и др.
  • Имаме удоволствието да Ви предложим богата гама от риболовно оборудване и консумативи с отличен баланс по отношение на качество и цена. Продуктите може да откриете и в многото специализирани магазини, които са наши партньори.

При поръчка от онлайн магазина над 40 лева БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт !!!

За търговците на едро и риболовните магазини, изготвяме специална оферта с всичките предлагани от нас артикули.

Работим с риболовни магазини от София и цялата страна. Доставките се правят с Еконт, като се доставя до офис на Еконт за сметка на получателя. Плащането се извършва чрез наложен платеж. За да получите оферта и повече информация не се колебайте и се свържете с нас.

Благодарим за вниманието.

Успех !!!

За нас

Няма добавени продукти в тази категория.