Отстъпка при поръчка над 70 лв. - 5 %, над 100 лв. - 10 %

Поръчай бързо и лесно на телефон 0877 815 628

Общи условия

Цените важат само при направена поръчка онлайн през сайта !

Лица под 18 г. могат да направят поръчка от интернет магазина само с участието на родител или настойник. 

Цените на стоките в онлайн магазина са в български лева с включен ДДС !

Поръчаните стоки над 40 лв. се доставят безплатно до офис на Еконт. В този случай Вие заплащате на куриера ЕДИНСТВЕНО сумата на продуктите. 

В случай, че пратката не отговаря на горепосоченото условие или желаете да получите продуктите с друг куриер или тя да бъде до посочен от Вас адрес, транспортните разходи са за сметка на Клиента. Може да я изчислите на панела на първа страница. Долу вляво.

Стоките се изпращат само след потвърждаване от клиента.

Срока на доставка е от 2 до 3 работни дни.

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ  в офиса на Еконт или на куриера, който доставя пратката.

В случай, че наличността е изчерпана и се очаква доставка или непредвидени обстоятелства, затрудняващи екипа обработващ поръчките, срока може да е по-дълъг. Клиентът ще бъде уведомен за това.

Поръчки направен след 16 ч., се обработват на следващият ден. Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни поради невъзможност за доставка от страна на куриерите.

Стоките се изпращат само след потвърждаване от клиента.

Срока на доставка е от 2 до 3 работни дни.

 Всеки, който възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия на ORCA - „Монтикар”ЕООД може да го направи по един от следните начини:

 1. С е-mail на orka1@abv.bg посочи задължително телефон за връзка, адрес за доставка,град,имена и офис на Еконт,от където ще си вземе стоката,  / данни за фактура, ако желае такава/ и да опише артикулите, към които проявява интерес.

 2. Чрез бутонът „ПОРЪЧАЙ” в сайта.

 3. Чрез заявка на GSM: 0877815628.

 Ако продукт от Вашата заявка е изчерпан, но все още фигурира в нашия сайт ние ще се свържем с Вас, за да уточним поръчката.

 За всяка направена заявка наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточните и потвърдите доставката.

 В случай на неточни данни - имена, телефон и адрес или при невъзможност да се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката, то тя се счита за НЕВАЛИДНА и няма да бъде изпратена.

 www.orca-bg.com  си запазва правото без предупреждение да прави промени в дизайна на сайта, в характеристиките на продуктите и в цените им.

За оплаквания, предложения и неточности можете да се обръщате към нас на GSM: 0877815628 или да изпращате имейл на orka1@abv.bg

Сайтът на ORCA - „Монтикар” ЕООД Ви дава възможност да изпращате коментари за всеки продукт, да задавате конкретни въпроси, да давате предложения и идеи, но в случай, че тези коментари са противозаконни, неприлични, опасни, заплашителни и уронващи авторитета на трети лица, www.orca-bg.com  си запазва правото да премахва и редактира такова съдържание.

Продуктите, които могат да бъдат върнати трябва да бъдат в оригинална опаковка, безупречен търговски и технически вид.

За всички неуредени въпроси в Общите условия, между магазин www.orca-bg.com и Клиентите се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.