Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH
Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH

Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH

Марка: OSAKO
Код на продукта: 2549
Наличност: В наличност
280,00 лева
Кол-во:  
Цена:

Сигнализатори за риболов на шаран и амур - OSAKO JZH 4+1
Риболовен магазин Орка представя топ модела на ОСАКО, изключително качествени и надеждни. При шаранджийският риболов на дъно Ви необходим този комплект качествени сигнализатори. Имат 8 настройки на тона. 8 степени за сила на звука. 5 настройки за чувствителност. 15 секундно светещи LED диоди след кълването. 8 магнитни светещи ролки. 5 цвята ясно LED избори. LED диоди за работа на индикатора (всички са бели). LED диоди в четири цвята, които светват при кълване. Цветни ролки - светят с цветя на диода. Обхват 150-200 метра. Работи с батерии 1.5V - по 3 броя за всеки сигнализатор и 3 броя за централата /включени в комплекта 15 батерии/. 2,5 мм гнездо жак за светещ суингер. Функция памет на алармата. Регулируема височина - подвижни уши за височината на влакното. Мобилни ограничители против изпадане на пръчката от индикатора. Индикация при ниско ниво на батерията. Този комплект се използва за шарански риболов. Диаметъра на резбата е стандартен. Корпусът на сигнализаторите е изработен от пластмаса. Сигнализаторите са устойчиви на дъжд.

Всеки от сигнализаторите има по четири копчета:

- Включване/изключване нощна светлина
- Сила на звука
- Тоналност
- Чувствителност
- Бутон за включване и изключване от долната страна на индикатора
Всеки от индикаторите мига в различен цвят - червен, зелен, жълт или син. В такива цветова е и индикацията на нощната светлина на ролките на индикатора. Светлинният индикатор на сигнализатора мига 15 секунди след кълването, което е достатъчно време, за да дотича човек до род пода и да види на коя въдица е кълването. Звуковият сигнал е силен, ясен и се чува много добре.
Станцията е със следните функции:
- 8 настройки на тоновете
- 8 степени за сила на звука
- 5 диодни индикации
- Режим вибрация/без звук
- Обхват на централата 150-200 м
- Функция памет
- Индикация за ниско ниво на батерията
- Възможност за изтриване на кода
- Каишка за носене на ръката
Този комплект се предлага във влагозащитена чанта с цип с дунапренени вътрешни стени.

Безплатна доставка до офис на Еконт!

Наслука риболовци!

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: