Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher
Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher

Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher

Марка: SALMO
Код на продукта: 953535
Наличност: В наличност
14,20 лева
Кол-во:  
Цена:

Възможни варианти


* Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher:
Плуващ воблер за костур и кефал Salmo Butcher

Orca-bg.com предлага воблери Salmo Butcher, създадени през далечната 1991 г. Оттогава въпреки малките промени в конструкцията му все още е в списъка на най-продаваните примамки и има огромен брой фенове в много страни. Препоръчва се за всякакъв вид спининг риболов. Воблерът е с балсово тяло и е снабден с поликарбонатна лопатка и здрави тройки VMC. Butcher е много добър за риболов срещу течението, като е удачно да се оставя от време на време неподвижен за няколко секунди и след това отново да подновите игривите му движения!

Фантастична примамка за привличане на по-малки хищници, костур, кефал и распер, с която може да се лови ефективно във всички видове води.

Въпреки че е насочена основно към по-дребни екземпляри, тази примамка ще привлече вниманието на всички хищни видове. Снабдена е с висококачествени VMC куки.

Предлагат се с дължина 5 см, тегло 5 гр. и дълбочина на газене 0.80-1.50 м.

- GEH

- GRT

- HBT

- HBR

- PHH

- SBL

- SHP

Наслука риболовци!

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: