_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Шаран

За добра слука се доверете на нашият опит и разбиране, ще получите добро обслужване в онлайн риболовен магазин ОРКА. Предлагаме огромно разнообразие от шаранджийски аксесоари, куки за шаран, риболовни принадлежности, carp fishing. Риболовът на шаран е един от най-бързоразвиващите се и модерни видове риболов. Практикуващите го все по-често залагат на новостите при направата на линията и монтажите си с единствената цел да надхитрят рекордните шарани и бели амури.

Време за улов на шаран

Тази риба се лови се през цялата година, но от пролетта до есента е най-доброто време за слука, защото тогава рибата е по-активна.

По-късно навлиза в дълбочината и тогава се налага да бъде примамван. През април е в растителността, но истински се оживява през май, когато водата е приятно топла. Тогава започва риболовът му на червей, когато забраната падне след като рибата си хвърли хайвера.

После рибарите пробват да го уловят на хляб, кюспе, царевица и други примамки. Всеки успех е повод за гордост, защото изисква търпение и майсторство.

Наслука рибари.

Шаран

Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Покажи: