_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

За поводи, флуорокарбон, монофилни, шок лидер за риболов

Флуорокарбоновите влакна са вид синтетично влакно, което се използва широко в риболова. Те се отличават с редица предимства пред други видове влакна, като например:

Висока здравина: флуорокарбонът е много здрав и устойчив на разкъсване, което го прави идеален избор за риболов на големи риби.

Невидимост: флуорокарбонът е невидим във водата, което го прави идеален избор за риболов на хищници, които са много чувствителни към движението на примамката.

Устойчивост на абразия: флуорокарбонът е много устойчив на абразия, което го прави идеален избор за риболов в трудни условия, като каменисти дъна или гъста растителност.

Флуорокарбоновите влакна се използват за различни цели в риболова, като например:

Основна линия: флуорокарбонът е често използван като основна линия за риболов на големи риби, тъй като е много здрав и невидим.

Повод: флуорокарбонът е често използван като повод, тъй като е много здрав и устойчив на абразия.

Основна линия: флуорокарбонът е често използван за ознивна линия при спининг и морски риболов, тъй като е много здрав и невидим.

Флуорокарбоновите влакна се предлагат в различни диаметри, за да отговарят на различните нужди на риболовците. Диаметърът на флуорокарбоновото влакно се измерва в микрометри (µm).

При избора на флуорокарбоново влакно е важно да се вземат предвид следните фактори:

Целта на употреба: флуорокарбоновите влакна се използват за различни цели в риболова, затова е важно да изберете правилния диаметър и здравина за вашата цел.

Видовете риба, които ще ловите: ако ловите големи риби, ще ви е необходим флуорокарбон с по-висока здравина.

Видовете условия, в които ще ловите: ако ловите в трудни условия, ще ви е необходим флуорокарбон с по-висока устойчивост на абразия.

Флуорокарбоновите влакна са универсален и ефективен инструмент за риболов. Те предлагат редица предимства пред други видове влакна, което ги прави идеален избор за риболовци от всички нива на умения.

В магазин ОРКА може да намерите огромно разнообразие от Флуорокарбони за риболов.

Предлагаме флурокарбони за поводи и монтажи за:

Фидер риболов

Спининг риболов

Морски риболов

Риболов на шаран

Риболов на плувка

Поръчайте флурокарбони от orca-bg.com с бърза доставка на най-добри цени.

Заповядайте на сайта ни!

За поводи, флуорокарбон, монофилни, шок лидер за риболов

Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Покажи: