_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Общи условия

С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НАСТОЯЩИЯТ ИНТЕРНЕТ САЙТ ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ORCA-BG.COM, ОПИСАНИ ПОДРОБНО ПО-ДОЛУ. КЛИКАЙКИ (НАТИСКАЙКИ), КОЙТО И ДА Е БУТОН, ЛИНК, СНИМКА ИЛИ ОБЕКТ НА САЙТА ORCA-BG.COM, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛИНКА ЗА ПОСОЧЕНИТЕ ТУК "ОБЩИ УСЛОВИЯ", СЕ СЧИТА ЗА ДЕЙСТВИЕ ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ САЙТА, И ЧЕ ПОТРЕБИТЕЛЯТ Е ЗАПОЗНАТ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА.

Цените важат само при направена поръчка онлайн през сайта!

Лица под 18 г. могат да направят поръчка от интернет магазина само с участието на родител или настойник.

Цените на стоките в онлайн магазина са в български лева с включен ДДС!

Риболовен магазин ORCA се управлява от фирма "ОРКАРП" ЕООД, със седалище България, гр. София, ж.к. Сухата река бл. 30, вх. Д, 0877815628, orka1@abv.bg, ЕИК 205142144

Поръчаните стоки над 60 лв. се доставят безплатно до офис на Еконт. В този случай Вие заплащате на куриера ЕДИНСТВЕНО сумата на продуктите.

В случай, че пратката не отговаря на горепосоченото условие или желаете да получите продуктите с друг куриер или тя да бъде до посочен от Вас адрес, транспортните разходи са за сметка на Клиента. Може да я изчислите на панела на първа страница. Долу вляво.

Стоките се изпращат само след потвърждаване от клиента.

Срока на доставка е до 3 работни дни.

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ  в офиса на Еконт или на куриера, който доставя пратката.

В случай, че наличността е изчерпана и се очаква доставка или непредвидени обстоятелства, затрудняващи екипа обработващ поръчките, срока може да е по-дълъг. Клиентът ще бъде уведомен за това.

Поръчки направен след 12 ч., се обработват на следващият ден. Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни поради невъзможност за доставка от страна на куриерите.

 Всеки, който възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия на ORCA - „ОРКАРП” ЕООД може да го направи по един от следните начини:

 1. С е-mail на orka1@abv.bg посочи задължително телефон за връзка, адрес за доставка,град,имена и офис на Еконт,от където ще си вземе стоката,  / данни за фактура, ако желае такава/ и да опише артикулите, към които проявява интерес.

 2. Чрез бутонът „ПОРЪЧАЙ” в сайта.

 3. Чрез заявка на GSM: 0877815628.

Ако продукт от Вашата заявка е изчерпан, но все още фигурира в нашия сайт ние ще се свържем с Вас, за да уточним поръчката.

За всяка направена заявка наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточните и потвърдите доставката.

В случай на неточни данни - имена, телефон и адрес или при невъзможност да се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката, то тя се счита за НЕВАЛИДНА и няма да бъде изпратена.

 www.orca-bg.com си запазва правото без предупреждение да прави промени в дизайна на сайта, в характеристиките на продуктите и в цените им.

За оплаквания, предложения и неточности можете да се обръщате към нас на GSM: 0877815628 или да изпращате имейл на orka1@abv.bg

Сайтът на ORCA - „ОРКАРП” ЕООД Ви дава възможност да изпращате коментари за всеки продукт, да задавате конкретни въпроси, да давате предложения и идеи, но в случай, че тези коментари са противозаконни, неприлични, опасни, заплашителни и уронващи авторитета на трети лица, www.orca-bg.com  си запазва правото да премахва и редактира такова съдържание.

Връщане на стока:

Продуктите, които могат да бъдат върнати трябва да бъдат в оригинална опаковка, безупречен търговски и технически вид.

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителя, клиентът има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й.

Върнатата стока трябва да отговаря на следните условия:

Да е в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост. Стоката следва да е в оригиналната опаковка и с пълната окомплектовка на продукта - кутии, книжки, чантички, упътвания и други. Това гарантира на клиента, че няма да бъдат наложени удръжки за липсващата окомплектовка.

Върнатият продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания, без следи от удари или други външни белези. Клиентът има право да тества закупения продукт и да се увери, че отговаря на очакванията, но е задължен да го пази в безупречно състояние и вид, което гарантира, че няма да бъдат наложени удръжки за нанесени повреди и щети.

Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително да възстанови направените транспортни разходи (в случай, че е получил пратката с безплатна доставка) и други куриерски или банкови такси, свързани с покупката.

При приемане на върнатата стока си запазваме правото да проверим за щети и въздействия, причинени от евентуално необичайно използване от Ваша страна. Ако желаете да се възползвате от това Ваше право, се свържете по телефон или ел. поща с наш служител и ние с удоволствие ще Ви съдействаме.

Счупена въдица, макара или друга стока, която е била използвана не може да бъде замена или върната сумата по нейната стойност!!!

За всички неуредени въпроси в Общите условия, между магазин www.orca-bg.com и Клиентите се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Най-разглеждани