_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Шарански влакна, фидер и дъно

Предлагаме влакна за риболов на шаран и амур - за основна линия. Ще издържат дълго време, ако покупката е направена от известен и изпитан във времето производител. За да избегнете разочарование при покупката на такива стоки, е по-добре да ги купите от специализиран магазин, какъвто е orca-bg.com.

Шаранът и амурът са едини от най-желаните трофеи за много риболовци. За да уловите такава голяма риба, е необходимо подходящо оборудване. Изборът на влакно заслужава специално внимание. Преди да закупите влакно за риболов на шаран, си струва да обърнете внимание на някои важни критерии за избор.

Какви видове има ?

На първо място, струва си да разгледате допустимото натоварване. Също така имайте предвид, че влакното ще оказва значително съпротивление при борба с трофеи. Не забравяйте да обърнете внимание на размера - особено на нейния диаметър. Не бива да се използват прекалено тънки влакна, тъй като могат да не издържат на голяма тежест и да се скъсат още в началото на лова на големи трофеи.

Прекалено дебелото влакно също не е добра идея, тъй като може да изплаши животните. Шараните имат остро зрение и са много предпазливи, като обръщат внимание на всяка дреболия, която може да предизвика подозрение. Опитните риболовци са наясно, че дебелината на влакното е една от важните характеристики на шаранските принадлежности, която трябва да се вземе предвид.

Монофилните шаранджийски влакна ви позволяват да поемете перфектно мощните и резки движения на шарана, когато го издърпате на брега.

Изборът на цвят на влакното зависи пряко от условията на риболов:

В чиста вода трябва да се използва прозрачно влакно, за да не се изплашат предпазливите шарани.

Когато ловите сред водорасли, влакното за риболов на шаран трябва да има зеленикав оттенък.

При пясъчни дъна се използва жълт цвят.

При кални дъна се използва кафяв, сив или черен цвят.

Екип Магазин ОРКА

Шарански влакна, фидер и дъно

Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Покажи: