_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Въдици за шаран, шаранджийски, спод, телекарпове, за дъно, на части

ORCA-BG.COM шаранджийските въдици имат определящо значение за добър резултат при съвременният риболов на шаран и амур. Рибарски магазин Орка Ви предлага прекрасни двуколенни, триколенни и телескопични модели шаранджийски пръчки на наложилите се вече на нашият пазар марки Osako, Formax, FL, Carp Pro, Energo Team, Daiwa, Shimano, Carp Expert. Ние сме на ваше разположение.

Къде се среща шарана?

Шаранът винаги е бил желан и ценен трофей. Среща се в реките, където достига дължина до 120 см. и може да развие маса над 25 кг. В езерата, въпреки изобилието от хранителни вещества, рибите са малко активни, заради което е трудно да се улови шаран с маса по-голяма от 15 кг. Шараните са изключителни интелигентни, чувствителни и предпазливи, благодарение на което могат да живеят до 30 години. За сметка на това съществуват десетки техники, хитрини и примамки, с които дори начинаещият рибар може да надвие шарана.

Първа стъпка в риболова на шарани е да откриете идеалната въдица за вас. Двата водещи фактора са нейната дължина и частите, от които се състои – една, две, три или телескопична. Дължината се определя от това дали ще ловите от брега или от лодка, но в повечето случаи рибарите избират онзи модел, с който ще се чувстват най-комфортно. Стандартната дължина на въдиците е 3-4 м, което позволява по-дълго замятане. Също така, те са по-точни и помагат при борбата с шарана, особено ако той опита да се скрие в растителността край брега.

ШАРАНДЖИЙСКИ ВЪДИЦИ FOX, DAIWA, CARP EXPERT, FORMAX, ОСАКО,  FILSTAR  И ДР.

В категорията шарански въдици попада един от моделите на Fox с дължина 3.65 м, изработен от карбон, с минимално съпротивление при замятане. Daiwa предлага модел от две части, 3.6 м, с керамични водачи и двуръчна дръжка за отличен захват. Три секции предлага моделът на CARP EXPERT от 24Т карбон-композитен материал с отличен баланс и акция 3.5 либри.

Наслука рибари!

Въдици за шаран, шаранджийски, спод, телекарпове, за дъно, на части

Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Покажи: