_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

За доставкa

Магазин, склад ОРКА Ви предлага много гъвкави начини и условия на доставка. Може да изберете доставка до офис на Еконт, до адрес с куриер или доставка от наш служител в рамките на София до личен адрес.

Начини на доставка:

На територията на страната използваме доставка само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Доставка извън страната може да се договори индивидуално.

Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com в съответствие с Общите условия за ползване.

Безплатната доставка е до офис на Еконт над 60 лева!

Възможни варианти за безплатна доставка:

При поръчка на стойност над 60 лв. и тегло до 5 кг - доставката е безплатна до офис на Еконт.

При поръчка на стойност над 60 лв. - доставката е безплатна до адрес за София.

РЕКЛАМАЦИИ ОТНОСНО КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВОТО НА ПОРЪЧАНАТА СТОКА СЕ ПРЕДЯВЯВАТ ТОЧНО И САМО В МОМЕНТА НА ДОСТАВКАТА В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА !

Моля, преглеждайте продуктите и наличността на компонентите им преди да платите за пратката. Всяка пратка е до офис на Еконт и с опция предглед. Поръчаните стоки над 60 лв. до 5 кг. се доставят безплатно до офис на Еконт. В този случай Вие заплащате на куриера ЕДИНСТВЕНО сумата на продуктите. В случай, че пратката не отговаря на горепосоченото условие или желаете да получите продуктите с друг куриер или тя да бъде до посочен от Вас адрес, транспортните разходи са за сметка на Клиента. Може да я изчислите на панела на първа страница. Долу вляво. Стоките се изпращат само след потвърждаване от клиента. Срока на доставка е от 1 до 4 работни дни. Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ в офиса на Еконт или на куриера, който доставя пратката. В случай, че наличността е изчерпана и се очаква доставка или непредвидени обстоятелства, затрудняващи екипа обработващ поръчките, срока може да е по-дълъг. Клиентът ще бъде уведомен за това. Поръчки направен след 12 ч., се обработват на следващият ден. Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни поради невъзможност за доставка от страна на куриерите. Поръчки, които се доставят от петък за събота до адрес се оскъпяват с 2.40 лв/приоритет/. Ако поръчате в петък и доставката е за събота, но до офис на Еконт или за понеделник, цената е стандартна.

ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД, ЗАСТРАХОВКА И ТЕСТ! ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА!

Потвърждение на поръчки:

За потвърждение на поръчката ще се свържем с Вас на телефонния номер, който сте посочили. В случай, че телефонният номер е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили, и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички продукти на склад, доставката е в срок от 48 часа от момента на получаване на поръчката. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

Цената за доставка до адрес с фирма Еконт до всички населени места в България в зависимост от теглото на пратката.

Пратки до 1кг. - 6,40лв.

Пратки от 1кг. до 2кг. - 7,60лв.

Пратки от 2кг. до 5кг. - 9,30лв.

Пратки от 5кг. до 10кг. - 13,30лв.

Най-разглеждани